Louise!

Hej bloggläsare! Jag har varit hos min simkompis Louise , hon hade pool hemma hos sig och studsmatta och husbil och jacuzzi !! vi badade 3 gånger ! det var 30 grader varmt !! Louise hade värmepump till poolen så det blev varmt i poolen , det var jätteskönt att bada! Sen åt vi lunch och Louise hade ett dragspel hemma hos sej så vi tog med en hatt ut och två stolar och spelade , men ingen la pengar i hatten !  <Det var minst 9 st som gick förbi !

snart åker Mathilda till usa ! jippi !

Hej snart åker min syster Mathilda till U.S.A ! Jippi ! Jippi ! Jippi ! kommer inte sakna henne ! ! ! Och hennes familj hon ska bo hos har en tjej som e lika gammal o hon har varit me i my super sweet sixteen på MTV ! COLLT !!!

Ålsten

Hej bloggläsare !  Jag ska börja i Ålstenskolan snart , 18 augusti , Jag kommer sakna tom (lite) / pytte okej saknar honom . Men han tyckte att det var onödit att jag skulle byta till Ålsten och gå där i 1 år bara ! Då kändes det så.... Men jag kommer tillbaka till Olan!  På Novellfesten kanske jag kommer och hälsar på , och på Vässarö tyckte Min lärare Elisabet att jag skulle komma med! Det vill jag så gärna hälsa på mina fina vänner ! <3<3<3

RSS 2.0